Helderziende Reading Paranormaal Medium: Anita van de Berg
Consult op afspraak - Tel: 0513 410779 - ma. t/m vr. 09:00 - 18:00 - Scharsterbrug - Friesland - Nederland

Het Helderziende Medium

Paranormaal medium Anita van de Berg

Helderziend medium Anita van de Berg, geeft helder advies voor uw leven.

Wat is helderziendheid / helderziende?
Andere namen: paranormaal zien, helder zien, helderziend

Helderziendheid wordt meestal aangeduid als het kunnen voorspellen van de toekomst of het zien van aura's of geesten andere vormen van energie. Met alleen deze mogelijkheden wordt helderzeindheid erg krap bekeken, want er zijn enorm veel energieën die een helderziende zou kunnen waarnemen.

De verschillende energieën die waar te nemen zijn door de ogen van een helderziende bevinden zich niet in ons normale spectrum dat het gebied van pimpelpaars - blauw - groen - geel - oranje - rood bestrijkt. Dit licht dat buiten ons normale spectrum valt, is een ander soort licht, je zou dit etherisch licht kunnen noemen. Ieder helderziend verschijnsel verschilt van lichtsoort van elkaar, doordat ze ieder net een ander stukje bestrijken van het spectrum. Eigenlijk is het niet eens licht te noemen wat waargenomen wordt. Het is puur energie die de ogen ontvangen en vertalen naar het beeld van licht voor de hersenen.

Ook komt het voor dat mensen visioenen krijgen, helderziende waarnemingen in de vorm van beelden. Het wordt niet altijd gezien als helderziendheid, terwijl het het wel is. Tijdens deze visioenen kunnen mensen beelden doorkrijgen van andere mensen in (vaak gevaarlijke) situaties. Dit kunnen beelden zijn uit de toekomst, heden of verleden. Iemand die helderziend is, ziet vaak maar een deel of enkele van de onderstaande mogelijkheden van het paranormaal zien.

De toekomst (voorzien, soms ook voorvoelen, het hebben van een voorschouw)
Het is de eigenschap op dingen te zien of waar te nemen (of te weten of te voelen) voordat ze gebeuren. De energieën die rond zwerven door de atmosfeer worden zichtbaar voor de ogen van de persoon. De energie die door de ruimte giert wordt nu gebundeld tot beelden die iets kunnen zeggen over de toekomst, maar ook over het verleden of het heden. Hoe de persoon het ziet kan (zover begrepen) als een film of als een dia-serie in het hoofd (?) plaatsvinden.

De beelden die een helderziende ziet bij het schouwen in de toekomst hoeven niet werkelijk te gebeuren. Dit is omdat de toekomst nog niet vast staat. Ieder mens volgt zijn eigen levensweg tijdens het bestaan hier op aarde. Deze levensweg is een weg vol met keuzes, je kiest je hele leven. Wanneer je altijd dezelfde keuzes maakt volg je een lange rechte weg, maar je hebt ieder moment de vrijheid om een ander weg in te slaan. De energieën van de keuzes, besluiten en gedachten die zijn geweest hebben gevolgen voor latere momenten. De weg waarop je loopt plaveid je dus zelf al voor, door de eerdere keuzes die je gemaakt hebt. De wegen die je als mens kunt kiezen, voorgeplaveid door de eigen keuzes, kunnen door een helderziende, die in de toekomst kan schouwen, worden opgepikt. Zo'n helderziende kan dan één van de mogelijke wegen waarnemen die je in de toekomst kan volgen. Je hebt de vrijheid om andere keuzes te maken, maar een aantal factoren zijn zeer definitief. Dan is het onmogelijk of uiterst moeilijk om nog een andere richting op te gaan.

Beelden bij objecten (psychometrie of psychoscopie) Dit is het waarnemen en interpreteren van energie die gepaard gaat met en aan de hand van bijvoorbeeld een foto. Met het krijgen van beelden bij objecten zoals foto's en andere persoonlijke eigendommen pakt de persoon de energie op van het object en van de persoon van wie het object is. Aan zo'n object hangen verschillende energieën, de uitstraling en de emoties van een persoon zitten er als het ware in. Dit wordt waargenomen door iemand en tot beelden gevormd. Het krijgen van beelden bij de energie gebeurt vrijwel automatisch. Een object dat gebruikt wordt om af te stemmen wordt een inductor genoemd.

Wat kan een helderziende voor iemand betekenen? Een helderziend iemand ook wel helderziend medium kan je net even dat extra geven waarop menig mens zit te wachten. Om zo weer door te kunnen met het volgen of het helder krijgen van de eigen levenslessen die iedereen in het leven zal moeten leren begrijpen en ervaren. Een helderziende geeft u dat extra inzicht in een bepaalde situatie of kan u hiervoor waarschuwen om bepaalde dingen juist niet te doen. Helderziende mensen krijgen dit nou eenmaal door op verschillende manieren. Helder horend, helder voelend, helder wetend, helder ziend, helder ruikend en nog veel meer manieren om de juiste informatie te kunnen verstrijken.

Zoekt u een helderziende die u verder kan helpen? Klik dan hier voor een afspraak bij helderziend medium Anita van de Berg.

Lees meer...
 

Spiritueel Nieuws

Spirituele boswandeling

Op zoek naar een spirituele en inzichtgevende boswandeling in Friesland. Lourdes grot provincie Friesland in Nederland is een spirituele plaats.

Lees meer...
Lezingen medium lezing

Medium paranormaal spiritueel helderziend paragnoste Anita van de Berg geeft speciaal voor u lezingen.

Lees meer...
Paragnoste A. van de Berg

Waar een paranormaal medium, paragnost of helderziende je bij kan helpen?

Lees meer...
Medium Anita van de Berg

Onderzoek alles en behoudt het goede! Het is niet altijd wat het lijkt!

Lees meer...
Paranormaal de berg op

Waar een medium, paragnost of helderziend medium je bij kan helpen?

Lees meer...