Spirituele Lezingen Spiritueel Agenda: Anita van de Berg
Consult op afspraak - Tel: 0513 410779 - ma. t/m vr. 09:00 - 18:00 - Joure - Friesland - Nederland

Spirituele Lezing Paranormaal Medium

Paranormaal medium Anita van de Berg

Paranormale lezingen: Anita van de Berg.
Lezingen: Paranormaal, spirituele lezingen van medium Anita van de Berg in Friesland. 

Wat is het doel van een paranormaal medium, paragnost of helderziende van het geven van een lezing? Wat is zijn of haar intentie om spirituele lezingen te geven? Ik kan hier uiteraard alleen maar vertellen vanuit m,n eigen beleving. Hoe ik uiteindelijk tot een spirituele lezing ben gekomen?. Ik wist toen ik in het jaar 2000 met het paranormale werk begon dat ik uiteindelijk ook voor de spirituele lezingen zou gaan geven. Maar tegelijkertijd besefte ik toen destijds dat ik daar wel eerst het nodige zelfvertrouwen voor nodig zou hebben. En een overdosis lef. Dat had ik toen destijds nog niet. Ik vond het al een hele overwinning dat ik voor de eerst keer op een paranormale beurs achter een tafel ben gaan zitten. Dat is eigenlijk achteraf gezien helemaal van boven af gestuurd. Elke keer als er een beurs in Friesland was dan wilde ik me aanmelden als standhouder maar durfde niet.

Mijn faalangst duurde voort. Tot die ene keer. Toen werd er in Bolsward een paranormale minibeurs georganiseerd. Heel toevallig werd deze paranormale spirituele beurs gehouden in het oude weeshuis Hid Hero Hiem aan de kerkstraat in Bolsward. Daar heb ik gedurende mijn jeugd van m,n 15e tot m,n 17e jaar gewoond. Het oude weeshuis diende toen als kindertehuis voor kinderen die om verschillende redenen niet thuis konden wonen. Ik heb mooie herinneringen aan dat weeshuis. Ik wist dat daar een hele goeie spirituele energie hing. Immers ik had daar 2 jaar gewoond en heb daar van alles beleefd. Met name in de kelder en op de zolder. Daar mochten wij regelmatig even kijken. Zo hing daar op de zolder nog een prachtige ouderwetse kanten trouwjurk. Deze werd gebruikt voor als er een weesmeisje moest trouwen. Tevens stond er op de zolder een prachtige smeedijzeren wieg met wit kant bekleed. Er hing daar een vredige spirituele energie. Op een doordeweekse avond heb ik daar met m,n medebewoners en een begeleider  glaasje zitten draaien met de letters uit de scrabbeldoos. Dat hebben we geweten. Daar vertel ik later nog wel meer over. Ik kan je nu alvast wel vertellen dat ik daarna nooit meer heb glaasje gedraaid en waarschuw anderen er ook voor. Doe dit niet. Je krijgt er spijt van.

Dit oude weeshuis dient momenteel als logement en zaalverhuur. Ik vond het zo apart dat nou juist daar een paranormale beurs werd georganiseerd. Dat was nog nooit eerder op die locatie gebeurd. Ik zag dit als een heel duidelijk teken dat de tijd er rijp voor was om aan een paranormale beurs deel te nemen.

Lees meer..
 

Het Spirituele Nieuws

Spirituele boswandeling

Op zoek naar een spirituele en inzichtgevende boswandeling in Friesland. Lourdes grot provincie Friesland in Nederland is een spirituele plaats.

Lees meer...
Lezingen medium lezing

Medium paranormaal spiritueel helderziend paragnoste Anita van de Berg geeft speciaal voor u lezingen.

Lees meer...
Paragnoste A. van de Berg

Waar een paranormaal medium, paragnost of helderziende je bij kan helpen?

Lees meer...
Medium Anita van de Berg

Onderzoek alles en behoudt het goede! Het is niet altijd wat het lijkt!

Lees meer...
Paranormaal de berg op

Waar een medium, paragnost of helderziend medium je bij kan helpen?

Lees meer...