Paragnost Spiritueel Paranormaal Medium: Anita van de Berg
Consult op afspraak - Tel: 0513 410779 - ma. t/m vr. 09:00 - 18:00 - Joure - Friesland - Nederland

Paragnost Paranormaal Medium

Paranormaal medium Anita van de Berg

Paragnost, helderziende en vertrouwenspersoon: Anita van de Berg

De beginfase van een medium, paragnost of helderziende…
Bij aanvang van het mediumschap kom je van alles tegen. Het voornaamste wat ik heb moeten leren is omgaan met energie van andere mensen. Zowel met positieve als mindere positieve energie. Dit vond ik tevens het moeilijkste. Er was mij gezegd door een karmisch astrologe/psychologe uit Bolsward dat ik daar tot m,n 42ste  verjaardag mee zou worstelen. Ze heeft gelijk gehad. Ik ben blij dat ik die leeftijd voorbij ben. Doordat ik nu beter met deze energieën om kan gaan hou ik nog een beetje energie over voor mezelf en m,n dierbare kinderen, vrienden, dieren, buren en collega,s. Deze mensen zijn voor mij erg belangrijk in m,n leven.

Mag een medium alles zeggen wat er tijdens een paranormale lezing of een consult wordt waargenomen? Persoonlijk heb ik daar als medium lange tijd mee geworsteld. Wat zeg je als medium, paragnost of helderziende wel en wat zeg je niet. Ik zeg liever alles wat ik waarneem tijdens een consult. Vaak vinden m,n cliënten dat ook prettig. Ik bespaar ze niets. Daardoor weten m,n cliënten dan ook dat ik niets achterhoud. Ik krijg het tenslotte niet voor niets door.

Ze moeten dat dan ook weten op dat moment. Het is belangrijke informatie waar de client van o de hoogte moet zijn. Ik heb dan ook nog nooit klachten gehad dat er tijdens een paranormaal consult dingen zijn benoemd waar de cliënt later last van zou ondervinden. Integendeel. Ik zie mijn vaste cliëntenkring mooier, bewuster en daardoor gelukkiger worden. Dat geeft me veel voldoening. Daar doe ik het voor. Ik gun een ieder het voordeel van spiritueel bewustzijn.

Kosten paranormaal medium
:
Een medium consult van Anita van de Berg kost Euro 60,= per / uur. (10:00 - 17:00)
Na 17:00 Euro 75,=. En op zaterdag Euro 90,= per medium consult.

Mevr. Anita van de Berg
Torenstraat 46, 8501 BW JOURE (vlakbij afslag Joure) Friesland, Nederland

Bel voor een afspraak: Telefoonnummer 0513 410779.
Ook is er een telefonisch consult mogelijk. Deze dient u gelijk digitaal te betalen.

Het werk als medium, paragnost of helderziende is best wel zwaar en verantwoordelijk werk. Om deze reden is het voor een goed drukbezocht medium  helderziende of paragnost onmogelijk om naast de praktijkwerkzaamheden ook nog andere werkzaamheden te verrichten. En ook een medium, paragnost of helderziende moet wonen en eten. Er moet dus ergens verdiend worden. Indien je bij een goed medium, helderziende of paragnost terechtkomt is het meestal een zeer goede financieële investering. Immers door spirituele groei en paranormale kennis kan men zijn eigen inkomen verhogen. Kennis is nog steeds macht en macht is kracht. Onze gidsen, engelen of helpers vinden het niet erg als een zuiver medium, paragnost of helderziende er geld voor vraagt. Zolang hij of zij z'n spirituele werk maar goed doet.

Zijn er ook paragnosten en helderzienden waar je beter niet terecht kunt komen? Natuurlijk heb je in de paranormale en spirituele wereld mensen die hun zakken vullen door andermans leed. Gelukkig trappen steeds minder mensen daarin dankzij een vernieuwd en hoger bewustzijn. De mensen  gebruiken steeds vaker gevoel en verstand. Dit is weer zo,n mooie progressie. Ga vooral naar een medium, helderziend of paragnost waarvan je gehoord hebt hoe ze werkt en of ze betrouwbaar is. Vraag er anders naar op een verjaardag of andere sociale gelegenheid. Er is altijd wel iemand die een goeie ervaring heeft met een betrouwbaar medium, helderziend of paragnost. Rijk zal een goed medium, helderziende of paragnoste er niet van worden. (Uitzonderingen daar gelaten). Hooguit ervaart men grote rijkdom vanbinnen. Dat is een keus waar je voor het mediumschap voor komt te staan. Geld heb je nodig. Zonder geld kun je in het rijke westen niet leven. Dat is een feit.  Maar heeeeel veeeeel is niet nodig hoor!
Ik zeg altijd: Hoe meer bezit, hoeveel meer shit!

Lees meer..
 

Het Spirituele Nieuws

Spirituele boswandeling

Op zoek naar een spirituele en inzichtgevende boswandeling in Friesland. Lourdes grot provincie Friesland in Nederland is een spirituele plaats.

Lees meer...
Lezingen medium lezing

Medium paranormaal spiritueel helderziend paragnoste Anita van de Berg geeft speciaal voor u lezingen.

Lees meer...
Paragnoste A. van de Berg

Waar een paranormaal medium, paragnost of helderziende je bij kan helpen?

Lees meer...
Medium Anita van de Berg

Onderzoek alles en behoudt het goede! Het is niet altijd wat het lijkt!

Lees meer...
Paranormaal de berg op

Waar een medium, paragnost of helderziend medium je bij kan helpen?

Lees meer...