Spiritueel Medium Helderziend Paragnoste: Anita van de Berg
Consult op afspraak - Tel: 0513 410779 - ma. t/m vr. 09:00 - 18:00 - Joure - Friesland - Nederland

Anita van de Berg Paranormaal Medium

Paranormaal medium Anita van de Berg

Mijn naam is Anita van de Berg.
Ik ben geboren in Emmen op 1 juli 1965. Mijn sterrenbeeld is kreeft met ascendant weegschaal en de maan in leeuw. Daarnaast staan er nogal wat planeten in het 9e en 11e huis waardoor ik mijzelf sterk geroepen voel om het spirituele en paranormale aan de mensen in de maatschappij door te geven. Ik hoop dan ook dat ik u in de toekomst op paranormaal en spiritueel vlak het een en ander kan aanreiken opdat het uw leven zal verrijken en verbeteren op vele fronten.

Vanaf mijn 4e jaar woon ik in het mooie groene en schone Friesland. Ik heb mijn paranormale gave geërfd van mijn oma uit Belgie. Zij heeft gedurende haar leven veel aan kaartleggen gedaan. Kaartleggen is echter niet mijn specialiteit geworden. Mijn voorkeur gaat uit naar aura’s en, chakra’s lezen, het voelen van voorwerpen en foto’s. Dit laatste noemt men psychometrie. Met de informatie die binnenkomt ga ik aan het werk.

Ik weet van te voren nooit wat er doorkomt en het is dan ook altijd een verrassing voor zowel de client als voor mijzelf. Hoe minder voorkennis ik heb van de persoon tegenover mij hoe zuiverder de informatie die doorkomt. Dit zijn beelden, namen, situaties en herinneringen of gebeurtenissen uit het verleden, heden en/of de toekomst. Verbazingwekkende resultaten met inspirerende gewaarwordingen. De meeste mensen vinden het best wel spannend als ze voor het eerst voor een paranormaal consult in mijn praktijk komen en het is altijd leuk om te zien hoe snel er een vertrouwensband ontstaat. Ik heb hier altijd veel plezier in samen met m,n client. Ik doe het werk dan ook al jaren nog steeds met veel plezier en liefde.

Door de jaren heen heb ik mij ontwikkeld als een betrouwbaar consultant in de paranormale wereld. Als kind was ik al paranormaal maar ik vond het eigenlijk allemaal heel normaal. Ik ben vanaf m,n 16e jaar mij veel gaan verdiepen in astrologie, esoterie, hypnotherapie en vele andere ontspanningstechnieken zoals yoga en meditatie. Ook heb ik vele geloven bestudeerd en ben tot de conclusie gekomen dat in elk geloof wel iets goeds zit en dat elk geloof er mag zijn. Daarnaast heb ik interessante psychologische kennis opgedaan aan de Open Universiteit. Deze psychologische kennis combineer ik met de waarnemingen die ik doe tijdens een consult. Dit bij elkaar levert een uitstekende analyse van de persoon in kwestie. Aan de hand van deze informatie komen zowel m,n client als ik er al vrij snel  achter dat dit nou precies is waar de cliënt voor kwam. Uiteraard mag men daarna vragen stellen die ik zo goed en helder als mogelijk probeer te beantwoorden.

Sommige mensen komen bij mij omdat ze zich graag spiritueel willen ontwikkelen, anderen komen bij mij met foto’s van dierbaren die zijn overleden of nog in leven zijn. Vaak lopen ze al enige tijd met vele spirituele vragen en willen daar wel eens een keer een antwoord op.

Ook heb ik al vele nieuwetijdskinderen en hun ouders mogen helpen. De kinderen van deze tijd zitten net even iets anders in mekaar dan de ouders uit 1 of 2 generaties ervoor. Ten behoeve van de kinderen en de ouders geef ik graag handvaten aan. Zowel paranormale kinderen als de ouders ervan kunnen het best wel moeilijk hebben met alles wat ze waarnemen en het kan ook vaak te veel zijn waardoor er concentratieproblemen ontstaan. Vaak uit zich dit thuis of op school. Gelukkig zijn er steeds meer scholen die hier open voor staan en zelf ontmoet ik steeds vaker medewerkers in het onderwijs die zelf ook een over enige paranormale kennis beschikken of gewoon paranormaal zijn. Dit vind ik een mooie progressie. Tenslotte leven we in een tijd vol onzekerheden en niets is meer vanzelfsprekend.

Wat is spiritueel ontwikkelen nou eigenlijk en wat kun je met die spirituele kennis? Jezelf spiritueel ontwikkelen is een prachtig proces vol waarnemingen over jezelf en de ander in deze wereld. Spiritueel ontwikkelen is eigenlijk niet meer dan de wikkels er af halen en kijken wat daar onder zit. En dan kom je nogal wat tegen. Sluimerende talenten, blokkades, oud zeer. Iedereen kan zich spiritueel ontwikkelen en er zijn geen vereisten voor nodig. Echter is het wel verstandig om eerst je aardse zaken op orde te hebben. Is dit niet het geval dan zul je deze zaken zeer zeker als eerste tegenkomen in je startfase. Het is natuurlijk fijn als je daar hulp en coaching bij hebt. Ik zeg altijd : Kennis is macht en macht is kracht. Zelfkennis daarentegen is vereist om jezelf en anderen beter te begrijpen. Ken u zelfe. Klik hier om een afspraak te maken.

Lees meer..
 

Spiritueel Nieuws

Spirituele boswandeling

Op zoek naar een spirituele en inzichtgevende boswandeling in Friesland. Lourdes grot provincie Friesland in Nederland is een spirituele plaats.

Lees meer...
Lezingen medium lezing

Medium paranormaal spiritueel helderziend paragnoste Anita van de Berg geeft speciaal voor u lezingen.

Lees meer...
Paragnoste A. van de Berg

Waar een paranormaal medium, paragnost of helderziende je bij kan helpen?

Lees meer...
Medium Anita van de Berg

Onderzoek alles en behoudt het goede! Het is niet altijd wat het lijkt!

Lees meer...
Paranormaal de berg op

Waar een medium, paragnost of helderziend medium je bij kan helpen?

Lees meer...