Paranormale Lezing Paranormaal Medium: Anita van de Berg
Consult op afspraak - Tel: 0513 410779 - ma. t/m vr. 09:00 - 18:00 - Joure - Friesland - Nederland

Paranormale Lezing Paranormaal Medium

Paranormaal medium Anita van de Berg

Paranormale lezingen: Anita van de Berg.
Lezing: Paranormaal, spirituele lezingen. 

Heeft u wel eens een paranormale lezing bij gewoond? Lezingen zijn leerzaam. Zowel voor de mensen in de zaal als voor het medium, paragnost of helderziende die de lezing verzorgt. Immers van de leerling leert de meester. Nou ben ik geen meester hoor maar ik mag sommige dingen wel graag op meesterlijke wijze vertellen als ik voor een volle zaal sta. Dat talent ik van m,n vader.

M,n vader is helaas overleden maar ik weet zeker dat ie tijdens een paranormale lezing in de zaal rondspookt. Als ik zelf als bezoeker een spirituele of paranormale avond van een collega bijwoon dan loopt hij ook altijd te storen. Net zolang totdat ik aan de beurt kom. Hij laat altijd een borrelglaasje aan het medium zien. Ik nam vlak voor z'n overlijden altijd jonge jenever voor hem mee toen hij nog leefde. Hij kan het niet laten om tijdens een paranormale avond of lezing te verschijnen. Hij steekt nog steeds net als ik zijn neus graag in andermans zaken.

Als ik tijdens een paranormale reading de dingen moeilijk doorkrijg dan roep ik m'n pa aan. Dan zeg ik: Ouwetje, help me ff daarboven. Soms mag het van mijn gidsen. Een beetje van mezelf en een beetje van boven. Ik weet zeker dat hij er net zoveel van geniet als ik. Ik en m'n pa. Een verbinding forever.

Mijn vader zijn moeder (mijn oma uit Belgie) was ook helderziend. Zij gaf de mensen een paranormaal consult door middel van tarotkaarten. Ik heb die kaarten gelukkig niet nodig. Ze zouden mij alleen maar verwarren. Ik heb graag m'n handen vrij. Voor de zaal tijdens een spirituele lezing praat ik met handen en voeten.

Vroeger op school zeiden de leerkrachten altijd dat ik iets met m'n handen moest doen. Pas later snapte ik wat ze daar mee bedoelden. Ik voel nu voorwerpen en foto’s en krijg spontaan waarnemingen door. Dit zijn helderziende beelden, plaatjes, flitsen, kleuren. 

Ik zie soms de mooiste 3D beelden. Ongelooflijk! Wat ze daar boven allemaal naar beneden kunnen projecteren op m,n paranormale netvlies. De mooiste filmpjes in 3D. Zo mooi ben ik ze op You Tube nog niet tegengekomen. Ik wou dat ik die kon naschilderen want dan kan iedereen er van mee profiteren. Ik mag erg graag spiritueel delen. In de toekomst wil ik dan ook graag praktijkvoorbeelden op deze site plaatsen. (uiteraard met toestemming van mijn cliënten)

Ik ervaar paranormale en spirituele waarnemingen met mijn derde oog, die bevind zich ergens in de buurt van de hypofyse. De hypofyse ligt in het midden zo'n 1 a 2 cm. boven de ogen. Als ik het moeilijk heb met het interpreteren van beelden dan leg ik vaak mijn vingers op deze plek.

Laatst was ik bij een zeer kundige KNO arts. Ik consulteerde hem voor mijn neus die aan een onderhoudsbeurt toe was. Hij kreeg in de spreekkamer een spoedtelefoontje van een opererende collega vanuit de operatiekamer en men vroeg hem zijn dringende advies. De man had het zwaar want hij legde zijn vingers ook op z'n hypofyse. Ik denk dat ie daarmee zich beter kon verplaatsen wat er zich precies afspeelde in de OK. Leuk om dit ook bij anderen waar te nemen. Artsen worden ook vast geholpen door iets van boven. Het zijn tenslotte genezers oftewel healers. Spiritueel of niet. Maakt niet uit. Ieder z'n vak.

Ik zie de beelden ergens binnen in m,n voorhoofd. Het begint vaak met sneeuwbeeld zoals je dat vroeger op een zwart wit televisie zag. Daarna komen de kleuren en vormen. Tevens hoor ik namen of woorden. Altijd voel ik de emotionaliteit en de gemoedstoestand van de client haarfijn aan. Dit kan verdriet, boosheid, overspanning of zelfs verliefdheid zijn. Uiteraard zijn er nog veel meer gemoedstoestanden die ik voel tijdens een paranormaal consult. Zo weet ik bijna altijd al vrij snel waar de cliënt voor komt.

Lees meer..
 

Spirituele Nieuws

Spirituele boswandeling

Op zoek naar een spirituele en inzichtgevende boswandeling in Friesland. Lourdes grot provincie Friesland in Nederland is een spirituele plaats.

Lees meer...
Lezingen medium lezing

Medium paranormaal spiritueel helderziend paragnoste Anita van de Berg geeft speciaal voor u lezingen.

Lees meer...
Paragnoste A. van de Berg

Waar een paranormaal medium, paragnost of helderziende je bij kan helpen?

Lees meer...
Medium Anita van de Berg

Onderzoek alles en behoudt het goede! Het is niet altijd wat het lijkt!

Lees meer...
Paranormaal de berg op

Waar een medium, paragnost of helderziend medium je bij kan helpen?

Lees meer...