Paranormale Lezingen Paranormaal Medium: Anita van de Berg
Consult op afspraak - Tel: 0513 410779 - ma. t/m vr. 09:00 - 18:00 - Joure - Friesland - Nederland

Paranormale Lezingen Paranormaal Medium

Paranormaal medium Anita van de Berg

Paranormale lezingen: Anita van de Berg.
Paranormale Lezingen: Paranormale lezing ook wel spirituele lezing

Het geven van spirituele en paranormale lezingen is mijn ding! Niet alleen om de spirituele boodschappen en de paranormale waarnemingen maar om nog veel meer redenen. Ik loop zelf ook weleens met vraagstukken die in m,n hoofd blijven hangen. Ik krijg weleens een spirituele boodschap of paranormale waarneming tijdens een lezing die op dat moment eigenlijk ook voor mij bedoeld is. Door m,n werk als medium, paragnost en helderziende blijf ik altijd in de spirituele flow.

Vaak zie je bekenden in de zaal waarvan je nooit had gedacht dat die spiritueel of paranormaal  geïnteresseerd is. Vaak als je die persoon later weer eens tegenkomt dan ontstaat er makkelijker een open gesprek met deze persoon. Soms wordt men spirituele vrienden. Er kan een spirituele verbinding ontstaan. In principe zijn we allen spiritueel verbonden met elkaar. Soms als ik m,n dag niet heb dan niet heb dan voel ik mij niet spiritueel verbonden terwijl de verbinding er altijd is. Dit begreep ik nooit. Totdat ik een mooi visioen in een droom beleefde. Ik wil hem graag even met je delen.

Eens op een nacht had ik een droom. Ik droomde dat ik in het bos wandelde met mijn spirituele Gids. En langs de hemel flitsten de gebeurtenissen uit mijn leven. Ik merkte dat er voor elke gebeurtenis twee paar voetafdrukken in het zand stonden. Een behoorde aan mij, en de ander aan mijn Gids. Toen de laatste gebeurtenis uit mijn leven voorbij was geflitst keek ik om naar de voetafdrukken in het zand. En ik merkte, dat op verschillende plaatsen op mijn levenspad, er maar 1 paar voetafdrukken stond. Ik merkte ook, dat dit het geval was op de moeilijkste en droevigste momenten van mijn leven. Hierover maakte ik mij werkelijk zorgen waarop ik zei tegen mijn Gids: “ U hebt gezegd, dat vanaf het moment dat ik besloot het spirituele paranormale pad te volgen, U de hele weg met mij mee zou lopen”. Maar bij de moeilijkste momenten van mijn leven zag ik maar 1 paar voetafdrukken. Ik begrijp niet, waarom U tijdens de moeilijkste momenten van mijn leven mij verlaten heeft. Mijn begeleider antwoordde: “Anita, dierbaar mens, ik hou van je en ik zou je nooit, maar dan ook nooit verlaten in tijden van tegenspoed”. Op de momenten, dat je maar 1 paar voetafdrukken zag, heb ik je gedragen.

Na deze droom begrijp ik m,n leven veel beter. Ik weet nu dat ik altijd spirituele verbinding heb met boven. Ik ben nooit alleen. En als ik me dan toch weer eens heel alleen en verlaten voel dan zeg ik tegen mezelf: Anita, dit is een oude illusie uit je kindertijd. Laat maar weer los. Over loslaten gesproken. Pfffff….Een kreeft laat niet zo makkelijk los. Ik ben ook weleens vreselijk boos op boven. Ik probeer het dan te begrijpen waarom ik zo boos ben. Waarom ze vervelende dingen laten gebeuren. Ik heb ook weleens gezegd: Als jullie me nu niet helpen dan wil ik niet meer voor jullie werken. Gelukkig komt daarna het spirituele inzicht in het waarom. Alles heeft een reden. Begrijpen is vergeven.

Mensen vragen me wel een tijdens een paranormale lezing of ik gelovig ben. Dan zeg ik volmondig NEE. Ik geloof nergens in. Ik ben alleen maar overtuigd van een aantal paranormale en spirituele zaken. Maar als iemand in God of Allah gelooft dan begrijp ik dat best. Zolang ze mij niet aanvallen op mijn paranormaal ZIJN mogen die mensen er voor mij ook zijn. Ik heb een Arabische buurvrouw. Daar prijs ik me erg gelukkig mee. Zij en haar kinderen vinden het paranormale en spirituele werk wat ik doe heel normaal. Arabische mensen zijn ook heel gevoelig en intuïtief. Mijn Arabische buurvrouw is heel open en to the point. Dat ligt me wel. Daar kunnen velen nog wat van leren. Ook krijg ik best wel veel donkere mensen uit andere landen in m,n praktijk. Ik krijg bij deze mensen opvallend veel door. Waarschijnlijk omdat ze zo open en spontaan zijn en vooral ook snel van begrip. Discriminatie heb ik nooit begrepen.  Deze mensen zijn net zo belangrijk voor onze samenleving. En ze kunnen heerlijk koken.

Mensen met een andere spirituele geloofsovertuiging zijn er nu eenmaal in de wereld. Een ieder heeft zijn eigen waarheid. Zolang het maar een bijdrage levert aan het welzijn en de vrede in de wereld. Wist je dat vreemd genoeg alle oorlogen vroeger zijn ontstaan door verschillende levensopvattingen vanuit verschillende geloven. En die oorlogen zijn nog steeds gaande. Kijk maar naar de Joden. Die worden nog steeds achtervolgd. Voorlopig zullen ze die oorlogen er ook nog wel even blijven. Tot het hele financiële eindelijk systeem instort.

Lees meer..
 

Spiritueel Nieuws

Spirituele boswandeling

Op zoek naar een spirituele en inzichtgevende boswandeling in Friesland. Lourdes grot provincie Friesland in Nederland is een spirituele plaats.

Lees meer...
Lezingen medium lezing

Medium paranormaal spiritueel helderziend paragnoste Anita van de Berg geeft speciaal voor u lezingen.

Lees meer...
Paragnoste A. van de Berg

Waar een paranormaal medium, paragnost of helderziende je bij kan helpen?

Lees meer...
Medium Anita van de Berg

Onderzoek alles en behoudt het goede! Het is niet altijd wat het lijkt!

Lees meer...
Paranormaal de berg op

Waar een medium, paragnost of helderziend medium je bij kan helpen?

Lees meer...