Prijs Medium Consult Paranormaal Medium Sessie Op Afspraak: Anita van de Berg
Consult op afspraak - Tel: 0513 410779 - ma. t/m vr. 09:00 - 18:00 - Joure - Friesland - Nederland

Paranormaal Medium Consult Op Afspraak

Paranormaal medium Anita van de Berg

Waarom een medium of helderziende geld voor zijn/haar diensten vraagt?
Kosten paranormaal medium:
Een medium consult van Anita van de Berg kost Euro 60,= per / uur. (10:00 - 17:00)
Na 17:00 Euro 75,=. En op zaterdag Euro 90,= per medium consult.

Mevr. Anita van de Berg
Torenstraat 46, 8501 BW JOURE (vlakbij afslag Joure) Friesland, Nederland

Bel voor een afspraak: Telefoonnummer 0513 410779.
Ook is een telefonisch consult mogelijk.


Grotere kaart weergeven

Het werk als medium, paragnost of helderziende is best wel zwaar en verantwoordelijk werk. Om deze reden is het voor een goed drukbezocht medium  helderziende of paragnost onmogelijk om naast de praktijkwerkzaamheden ook nog andere werkzaamheden te verrichten. En ook een medium, paragnost of helderziende moet wonen en eten. Er moet dus ergens verdiend worden. Indien je bij een goed medium, helderziende of paragnost terechtkomt is het meestal een zeer goede financieële investering. Immers door spirituele groei en paranormale kennis kan men zijn eigen inkomen verhogen. Kennis is nog steeds macht en macht is kracht. Onze gidsen, engelen of helpers vinden het niet erg als een zuiver medium, paragnost of helderziende er geld voor vraagt. Zolang hij of zij z'n spirituele werk maar goed doet.

Zijn er ook paragnosten en helderzienden waar je beter niet terecht kunt komen?Natuurlijk heb je in de paranormale en spirituele wereld mensen die hun zakken vullen door andermans leed. Gelukkig trappen steeds minder mensen daarin dankzij een vernieuwd en hoger bewustzijn. De mensen  gebruiken steeds vaker gevoel en verstand. Dit is weer zo,n mooie progressie. Ga vooral naar een medium, helderziend of paragnost waarvan je gehoord hebt hoe ze werkt en of ze betrouwbaar is. Vraag er anders naar op een verjaardag of andere sociale gelegenheid. Er is altijd wel iemand die een goeie ervaring heeft met een betrouwbaar medium, helderziend of paragnost. Rijk zal een goed medium, helderziende of paragnoste er niet van worden. (Uitzonderingen daar gelaten). Hooguit ervaart men grote rijkdom vanbinnen. Dat is een keus waar je voor het mediumschap voor komt te staan. Geld heb je nodig. Zonder geld kun je in het rijke westen niet leven. Dat is een feit.  Maar heeeeel veeeeel is niet nodig hoor! Ik zeg altijd: Hoe meer bezit, hoeveel meer shit! 

Lees meer..
 

Spiritueel Nieuws

Spirituele boswandeling

Op zoek naar een spirituele en inzichtgevende boswandeling in Friesland. Lourdes grot provincie Friesland in Nederland is een spirituele plaats.

Lees meer...
Lezingen medium lezing

Medium paranormaal spiritueel helderziend paragnoste Anita van de Berg geeft speciaal voor u lezingen.

Lees meer...
Paragnoste A. van de Berg

Waar een paranormaal medium, paragnost of helderziende je bij kan helpen?

Lees meer...
Medium Anita van de Berg

Onderzoek alles en behoudt het goede! Het is niet altijd wat het lijkt!

Lees meer...
Paranormaal de berg op

Waar een medium, paragnost of helderziend medium je bij kan helpen?

Lees meer...