Spirituele Boswandeling Paranormaal Medium: Anita van de Berg
Consult op afspraak - Tel: 0513 410779 - ma. t/m vr. 09:00 - 18:00 - Joure - Friesland - Nederland

Spirituele Boswandeling Medium

Paranormaal medium Anita van de Berg

Spirituele boswandeling met een bezoek aan de Lourdes grot Friesland .NL
Waarom is een paranormaal medium graag in het bos?
Als je paranormaal geboren bent dan wil je al vanaf jongs af aan graag naar het bos. Vroeger als paranormaal hoog gevoelig kind vertoefde ik graag in het Gaasterlandse bos in Friesland. Daar was links op het brede bos pad een hele oude holle boom waar ik als klein ukkie precies inpaste.

Onlangs heb ik de Lourdesgrot in Sint Nicolaasga ontdekt. Ik heb deze spirituele grot al vele malen bezocht. Deze grot is gebouwd door iemand die zo'n 95 jaar geleden in Lourdes te Frankrijk is genezen van een lichamelijke handicap. Ik voel bij deze nagebouwde grot een hele fijne spirituele energie. Ik steek daar graag een kaarsje op voor m,n overleden dierbaren. Naast dit mooie dorpje in Friesland ligt op loopafstand een prachtig spiritueel bos met vele wandelroutes die zich uitstekend leent voor spirituele boswandelingen. Het bos in Sint Nicolaasga is voor mij een heel belangrijk spiritueel bos. Er staat in dit bos een hele grote spirituele boom. De plaats van deze mammoetboom is via een verstopt smal slingerpaadje al wandelend te bereiken. Ik had ooit eens van een goede (inmiddels overgegane)vriend over deze geweldige dikke boom gehoord maar kon hem nooit vinden. Op een dag liep ik met m'n honden Stella en Willie door dit prachtige spirituele bos. Mijn honden liepen altijd los omdat ze altijd wel in mijn buurt bleven. Deze ene keer gingen ze er vandoor en ben ik maar achter ze aan gewandeld. Tot mijn grote verrassing kwam ik al wandelend (je raad het al) ineens oog in oog te staan met deze lang gezochte spirituele boom. Wauw! Wat een energie! En wat een reusachtige wortels en uitlopende takken. De wortels stevig in de grond verankerd en de uitlopende takken prachtig naar de hemel gericht. De verbinding tussen hemel en aarde.
 
Deze spirituele boom is een prachtige symbolische en aardse voorstelling van de verbinding van het aardse beneden met het spirituele licht van boven. De honden bleven er om heen rennen. Honden zijn erg gevoelig voor deze spirituele groene energie. Ik geloofde voorheen nooit dat het knuffelen van bomen iets met me zou doen en had dat daarom ook nog nooit gedaan. Stel je voor dat iemand dat zou zien. Omdat er niemand in de buurt was zou ik hier wel een boom durven knuffelen en zeker deze bijzondere boom. Echter deze boom was toen destijds al zo dik en breed dat ik hem helaas niet kon omarmen. Toen ben ik er maar met m'n rug tegen aan gaan zitten. En ik bleef zitten. Ik voelde een enorme rust over me heen komen. En de honden bleven maar rond die boom zoeken en snuffelen. Ik weet dan ook echt niet meer hoe lang ik daar heb gezeten. Ik was even helemaal tijdloos. In het begin is deze spirituele en paranormale ervaring erg vreemd. Ik werd er helemaal stil van. Ik vergat zelfs een sigaretje op te steken. Deze stilte en rust in mezelf was heel fijn. Ik had dit nog nooit eerder meegemaakt. Toen ik later thuis was kon ik het nog steeds niet met m,n verstand bevatten. Het was een spirituele energetische ervaring die ik nooit meer zal vergeten. Ik maak nu regelmatig een wandeling naar deze energieboom. Ik kom er nooit andere mensen tegen. Ik ben daar heel toevallig dan ook altijd alleen. Het is 1 van mijn favoriete spirituele stilteplekjes geworden. Bomen zijn fantastisch! 

Lees meer..

Spiritueel Nieuws

Spirituele boswandeling

Op zoek naar een spirituele en inzichtgevende boswandeling in Friesland. Lourdes grot provincie Friesland in Nederland is een spirituele plaats.

Lees meer...
Lezingen medium lezing

Medium paranormaal spiritueel helderziend paragnoste Anita van de Berg geeft speciaal voor u lezingen.

Lees meer...
Paragnoste A. van de Berg

Waar een paranormaal medium, paragnost of helderziende je bij kan helpen?

Lees meer...
Medium Anita van de Berg

Onderzoek alles en behoudt het goede! Het is niet altijd wat het lijkt!

Lees meer...
Paranormaal de berg op

Waar een medium, paragnost of helderziend medium je bij kan helpen?

Lees meer...