Spirituele Lezing Spiritueel Paranormaal Medium: Anita van de Berg
Consult op afspraak - Tel: 0513 410779 - ma. t/m vr. 09:00 - 18:00 - Joure - Friesland - Nederland

Spirituele Lezing Paranormaal Medium

Paranormaal medium Anita van de Berg

Spirituele lezing: Medium Anita van de Berg.
Lezing: Paranormale, spirituele lezingen. 

Ik ga met andersgelovenden de discussie niet meer aan. Zonde van m'n energie. Ik wil ze wel graag laten zien dat mijn spirituele pad en paranormale gave voor mij goed voelt. Dat wil ik ook uitstralen. Een uitstraling zegt immers meer dan woorden. Ikzelf ben opgegroeid onder het regime van een zwaar gereformeerde cultuur. Ik heb heel lang niet begrepen waarom ik nou juist daar wilde reïncarneren. Ik ben dan ook 2 weken te laat geboren en ik vrees dat ik halverwege mijn reïncarnatie dacht: Chips, wat heb ik nou gedaan. Dat wordt een zware dobber.

Als kind heb ik het dan ook vreselijk zwaar gehad. Mijn vader is er op m'n 4e jaar vandoor gegaan. Dat kon ik me toen als klein meisje al heel goed voorstellen. Wat ik niet begreep is dat ie mij en m'n zusjes daar achterliet. Nu wel hoor. Dat heb ik in de loop der jaren spiritueel wel helder gekregen. Alles heeft een reden. Toen hij met m'n moeder trouwde moest hij z'n katholieke geloof omwisselen voor het gereformeerde. Nou dat werkt in de praktijk niet. Ik moest tegen mijn zin in mee naar de kerk, werd er altijd heel misselijk en het was er steenkoud. Ik viel soms zelfs bijna flauw.

Ik denk dat meer mensen dit ervaren want de kerken lopen nog steeds leeg. Het begint er op te lijken dat steeds meer mensen op zondag liever naar een paranormale en spirituele beurs gaan. Daar is het tenminste warm en gezellig! En je kunt er wat eten en drinken en kletsen met mensen die je nog niet eerder kende. Na een spirituele lezing op een paranormale beurs ben ik vreselijk moe maar zeer voldaan. Vaak kijk ik terug op een fijne dag. Meestal neem ik ’s avonds een heet bad met lavendelolie. Dat heb ik verdiend zeg ik dan. Voor mezelf zorgen is essentieel.  

Ook trakteer ik mezelf weleens op de paranormale beurs op een aurafoto. Puur om te kijken hoe het staat met m'n spirituele ontwikkeling. Soms schort er nog wat aan en krijg ik daar advies en inzicht over. Soms koop ik daar bij weer een andere collega een geneeskrachtige helende steen voor. Die ondersteunt mijn verdere paranormale en spirituele ontwikkeling.

De eerst steen die ik op een paranormale beurs kocht was een bergkristal. Dat had iemand mij tijdens een spirituele lezing geadviseerd. Deze steen zorgt ervoor dat je spirituele bewustzijn zich vergroot. Je ziet alles even ietsje helderder. De steen is zelf ook heel helder. Ik denk dat deze bergkristal z'n spirituele werk toen destijds goed gedaan heeft. Op de paranormale beurzen staat er bij mij altijd een kristallen bol op tafel. Ik zie daar helemaal niets in maar ik voel de spirituele energie heel duidelijk. Hij houdt mij voortdurend in een lichte paranormale trance.

Op deze site zal ik regelmatig in de toekomst een online lezing geven over meerdere geneeskrachtige stenen. Het mooie van stenen vind ik dat het voor iedereen weggelegd is. Ze kosten immers maar weinig. Vanaf 4 euro heb je al een goeie spirituele steen. Je betaalt in principe alleen maar voor de distributie vanuit de vele werelddelen. Onze spirituele aarde zit vol geneeskrachtige en helende stenen. Alles wat we nodig hebben zal de aarde ons geven.

Omdat ik steeds vaker in het hele land gevraagd wordt voor spirituele lezingen zult u mij in de toekomst dan ook regelmatig op deze paranormale lezingen vinden. Heerenveen en Zwolle staan sowieso alweer op de agenda. Ik hou u op de hoogte. Wilt u niet wachten op een lezing en dit jaar nog een persoonlijk paranormaal consult bij mij in de praktijk aan huis hou dan rekening met een gemiddelde wachttijd van 3 weken. Avond en zaterdagconsulten kunnen meestal binnen 2 weken nog ingepland worden.

Huiskamersessies doe ik niet, deze zijn veel te vermoeiend voor mij. Voor m'n vaste spirituele cliënten die al jaren bij mij komen en in m'n hart zitten geldt nog steeds: In geval van ernstige nood: Bellen! Dat kost niets. Maar alleen als het echt maar dan ook echt nodig is. Voor gewone alledaagse problemen en spirituele vraagstukken maak ik liever een afspraak voor een consult.

Mocht je trouwens op deze site hier en daar wat lelijke schrijffouten tegenkomen, neem ons dat dan a.u.b. niet kwalijk. Mijn webexpert en ik lezen daar overheen. En paranormale mensen zijn soms een beetje dyslectisch. Ons motto luidt: Als de boodschap maar over komt.

Lees meer....
 

Spirituele Nieuws

Spirituele boswandeling

Op zoek naar een spirituele en inzichtgevende boswandeling in Friesland. Lourdes grot provincie Friesland in Nederland is een spirituele plaats.

Lees meer....
Lezingen medium lezing

Medium paranormaal spiritueel helderziend paragnoste Anita van de Berg geeft speciaal voor u lezingen.

Lees meer...
Paragnoste A. van de Berg

Waar een paranormaal medium, paragnost of helderziende je bij kan helpen?

Lees meer...
Medium Anita van de Berg

Onderzoek alles en behoudt het goede! Het is niet altijd wat het lijkt!!

Lees meer...
Paranormaal de berg op

Waar een medium, paragnost of helderziend medium je bij kan helpen?

Lees meer...